Op de buffettafel vindt u een rijk assortiment van door ons zelf bereide gerechten:


Brood
Selectie van vers afgebakken broodjes
Beleg
Plateau met plakjes huisgebraden rosbief
Rauwkost
Schalen met een uitgebreid assortiment aan rauwkost waaronder tomaten, komkommers, Mexicaanse rauwkost en een Griekse salade met Feta
Fruit
Roodgestoofde peertjes op siroop
Kip-kerrie salade
Een smakelijk opgemaakte kip-kerrie salade omringd met gerookte kip en een tropische vruchtensalade
Vleessalade
Een mooi opgemaakte vleessalade omringd door gesneden verse meloen met rauwe ham
Vis
Een plateau met een rijke selectie van diverse luxe vissoorten waaronder vers gerookte Zalm
Een gerookte zalmzijde die u zelf mag aansnijden op de buffettafel
Warme gerechten
Een pleateau met gekookte Beenham, al voor u gesneden

In de 'Chafing-Dish' (warmhoudapparatuur) vindt u een selectie warme gerechten die worden aangepast aan het tijdstip van het buffet en de grootte van uw gezelschap.

Uw nagerecht is een ijstaart, die wij feestelijk serveren.

Prijs: €32,50 per persoon. 
Vanaf +- 20 personen.

De prijzen zijn per persoon. Kinderen tot 12 jaar 50% van de genoemde prijs, met uitzondering van dranken.