Pannekoekenhuis ’t Hof


Naast het pannenkoekenhuis hebben wij twee ruimtes ter beschikking voor het houden van uw bijeenkomst. 

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en de gekozen menusuggestie, wordt u ingedeeld in één van deze ruimtes.

Uiteraard mag u uw voorkeur uitspreken.


Ruimte 1: De Zaal, tot +/- 50 personen.

Deze ruimte is net een grote huiskamer en heeft een gezellige informele opstelling. Aan de muur hangen diverse schilderijen, foto’s en schemerlampjes. 

Zelfs de prullaria in de vensterbanken ontbreken niet. 

Opvallend is de ruime collectie aan ouder - en nieuwerwetse blikken die onderdeel uitmaken van een verzameling van mevrouw Lindhoudt.

 De ruimte is speciaal uitgerust voor het houden van brunches en buffetten, maar biedt ook gelegenheid voor andere menusuggesties en bijeenkomsten. In de ruimte bevindt zich een volledig uitgeruste bar, van waaruit het personeel u graag voorziet van de door u gewenste dranken.


Ruimte 2: De Serre, tot +/- 22  personen (bij mooi weer +/- 40)

Deze ruimte bevindt zich direct naast 'de Zaal' maar door de afsluitbare deuren biedt deze ruimte ook een geschikte plek voor uw bijeenkomst. '

De Serre' heeft een knusse ene rustieke inrichting. De prachtige muurschildering brengt u in een natuurlijke omgeving en ook het uitzicht op de strak gesnoeide Engelse tuin draagt daar aan bij. 

Een pluspunt van 'de Serre' is het privé terras dat direct grenst aan de ruimte. Hier kunt u bij mooi weer heerlijk vertoeven in of uit de zon.


De zalen zijn alleen in combinatie met een arrangement te reserveren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK